mandag den 15. december 2014

Glædelig jul og godt nytår

2014 har været et spændende år, hvor vi har kunnet mærke at krisen er på retur og optimismen igen har fået godt fat i os.

LamperOnline.dk har mærket fremgangen og i denne tid op til jul, har vi haft den store glæde at have rigtigt travlt.

Nauticum.dk startede vi op i forsommeren og den er allerede blevet en succes. Navn og udvalg har vist sig at være rigtigt.

I efteråret åbnede vi LaVaqué.dk – det lille stormagasin. I den forbindelse lukkede vi BoligKunsten.dk og flyttede sortimentet derfra ind i den nye webshop. Det er et stort arbejde at opbygge en webshop med flere varegrupper, og der er derfor også stadigvæk et begrænset udvalg i nogle af varegrupperne. 
Vi får allerede ordrer i butikken, så vi er optimistiske og tror på vores koncept:
”Shop-i-shop = Køb ind i flere butikker, tjek ud ved samme kasse, betal kun 1 fragt”.

Og i december har vi så åbnet vores 4. webshop, ReplicaOnline.dk, med smukke el- og olielamper, som fremstilles helt som i gamle dage. Vi har gjort et bevidst valg at starte denne webshop op fordi det har været et ønske i meget lang tid at kunne tilbyde vores kunder denne kategori belysning. Disse lamper passer ikke sammen med den moderne belysning på LamperOnline.dk, så derfor er ReplicaOnline.dk blevet endnu en webshop i OnlineGruppen. Også denne webshop har indtil videre begrænset udvalg, men i løbet af de næste måneder vil sortimentet blive udvidet.


Vi ønsker alle en rigtig dejlig jul og et fantastisk nyt år.